PONTOS ÜZEMANYAG KONTROLL ÉS

FLOTTA FELÜGYELET

 

Teljes üzemanyag felügyelet?

Igen, a tankolástól a tartálykészlet kezelésen át a túlfogyasztás vagy a megtakarítás számításáig mindent megold számára a tankoló automata online szoftver.

Mikor riaszt?

Mindig, ha baj van. Ha alacsony az üzemanyag készlet és rendelni kell, ha valaki túlfogyaszt vagy ha bármilyen rendellenesség fellép az üzemanyag felhasználásban. Cégre szabhatja a risztási beállításokat és az értesítési szinteket is. Bízza nyugodtan a teljes üzemanyag felügyeletet az online tankoló automata szoftverre és biztonságban lesz minden csepp üzemanyag.

Telefonon is nézhetem?

Igen, az online szoftverrel platform függetlenül bármilyen eszközön nyommal követheti az üzemanyagkút készletet. Ellenőrizheti, ki, mikor melyik járműbe tankolt, sőt a riasztásokat is láthatja mobiltelefon felületén.

Mennyibe kerül a szoftver?

A tankoló automata ára már tartalmazza a legkorszerűbb szoftvert is, így ennek nincs külön költsége.

Nem szükséges telepíteni?

Igen, az online szoftver internet alapú és nem szükséges telepíteni. A felhasználói adatokklal szinte bármikor és bárhonnan ellenőrizheti az üzemanyagkút működését, tartályszintet vagy az indokolatlan túlfogyasztásokat.

SAP-ba is tud adatot átadni?

Igen, szinte bármilyen vállalat irányítási renszer felé tud a szoftver kommunikálni. Az adatok behívását minden esetben a külső rendszerek kezdeményezik és az ehhez szükséges kommunikációs szoftver opcionálisan megrendelhető.

TANKOLÓ AUTOMATA MINDEN ÜZEMANYAGKÚT TÍPUSHOZ

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS,
MEZŐGAZDASÁG, IPAR SZÁMÁRATevékenységi köréhez optimális tankoló automatáink speciális megoldásokkal védik az üzemanyagot, emberi erőforrás nélkül szolgálja ki a töltőállomáson tankolókat, egy gombnyomásra elkészíti az üzemanyag elszámolást.
STANDARD   PRO   MOBIL

TANKOLÓ AUTOMATA ONLINE RENDSZER

Üzemanyag elszámolás egy gombnyomásraFelhő alapú szoftverünkkel egyszerűen, bárhonnan és bármikor,
akár mobiltelefonról is letöltheti a tankolási adatokat.
VÁSÁRLÁS     TOVÁBB
Visszaigénylésre is alkalmas?

Igen, a kereskedelmi gázolaj-visszaigénylése lehetséges. Ez a hatályos rendelkezések alapján kizárólag tankoló automával felszerelt kút után adható le.

Üzemanyagot takarít meg?

A tankolási limit beállításokkal meggátolja az esetleges "mellé tankolást". Az automatikusan rögzített és hiteles üzemanyagkiadással, elszámolással a visszaéléseket jelentős mértékben csökkenti.

AZ ÜZEMANYAG VÉDELME


ÜZEMANYAG BIZTONSÁG AZ ONLINE TANKSAPKÁVAL  

 

 ONLINE TANKSAPKA TECHNIKAI PARAMÉTEREK 


MEGNÉZEM   AJÁNLATKÉRÉS

uzemanyag-mgtakaritas-0