GOK-Smartbox-3

SMART BOX, A PONTOS SZINTMÉRŐ

Folyadék hidrosztatikus szintmérése bármilyen tartályban

 

A SMART BOX a folyadékoszlop magasság mérése elvén műküdő hidrosztatikus szintmérő, mely képes gázolaj, folyékony gáz, benzin vagy speciális folyadékok szintmérése 0,5 - 0,2% pontossággal. A szintmérő opcionálisan rendelkezik riasztási és kapcsolási funkciókkal, így alacsony tartálykészlet vagy rendellenes működés esetén  e-mail, vagy sms riasztással jelzi a problémát és leállítja az üzemanyagkutat.
Bármilyen tartályformához alkalmazható, a leggyakrabban használt tartály formákhoz vagy akár konkav-konvex tartályokhoz is. Folyadékszint kijelzésére is több  lehetőség van, így lehet helyszíni vagy akár távoli / GSM-GPRS kommunikációval. Egyszerre akár 4 tartályban is képes szintet mérni és a tartályokban lévő folyadék szintjét literben vagy telítettségi százalékban vagy mm-ben megmutatni.

 

 

Ár 138.200 Ft + ÁFA-tól     KÉRJEN AJÁNLATOTSEGÍTSÉG  

 

 

 

TANKOLÓ AUTOMATA MINDEN ÜZEMANYAGKÚT TÍPUSHOZ

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS,
MEZŐGAZDASÁG, IPAR SZÁMÁRATevékenységi köréhez optimális tankoló automatáink speciális megoldásokkal védik az üzemanyagot, emberi erőforrás nélkül szolgálja ki a töltőállomáson tankolókat, egy gombnyomásra elkészíti az üzemanyag elszámolást.
STANDARD   PRO   MOBIL

TANKOLÓ AUTOMATA ONLINE RENDSZER

Üzemanyag elszámolás egy gombnyomásraFelhő alapú szoftverünkkel egyszerűen, bárhonnan és bármikor,
akár mobiltelefonról is letöltheti a tankolási adatokat.
VÁSÁRLÁS     TOVÁBB
Visszaigénylésre is alkalmas?

Igen, a kereskedelmi gázolaj-visszaigénylése lehetséges. Ez a hatályos rendelkezések alapján kizárólag tankoló automával felszerelt kút után adható le.

Üzemanyagot takarít meg?

A tankolási limit beállításokkal meggátolja az esetleges "mellé tankolást". Az automatikusan rögzített és hiteles üzemanyagkiadással, elszámolással a visszaéléseket jelentős mértékben csökkenti.